sobota, 4. april 2015

Velikonočni napad




Prvo bi se rada opravičila vsem blogerkam, ki jim nisem pustila komentarja pod  objavo, pa čeprav so mi bile vse stvari, ki ste jih ustvarile tako všeč :( Vas zanima zakaj ? Tudi mene je napadla bolezen in sicer vnetje ledvic in komaj kaj sem ustvarila, kaj šele, da bi se usedla za računalnik in kaj napisala.


Za veliko noč sem ustvarila košarice. Ustvarila sem jih šest, vendar sem slikala samo dve, to pa zato, ker so vse ostale košarice narejene na podoben način, kot sta teli dve.












Potem sem naredila še malo večjo škatlico s telim luštnim zajčkom ;))










Zadnje pa sem naredila še voščilnico s Tildo, ki barva pirh :))





Pa še vse skupaj ;)))




Želim vam vesele velikonočne praznike !

8 komentarjev:

  1. Kako so luštne tvoje košarice, cekarčki bi jim rekli pri nas. Tudi škatlica mi je zelo všeč.
    Pri meni te čaka odgovor - link. Lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako krasne škatlice, pravo veselje jih je pogledat. Upam, da je tvoje zdravstveno stanje že boljše. Vse dobro in lepe praznike.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pazi na svoja ledvica (imaš samo dve, sicer so zamenljive ampak vseeno je boljše tisto, kar je na tebi zraslo). Si bila pa pridna. Košarice, simpatična zeko škatlica, voščilnica....ni kaj, zgleda, da so tvoja ledvica spet dobra in veselo plapolajo v telesu. Lepe praznike ti želim in zdravja. čao

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako čudovite košarice si naredila ♥. Lepe praznike.

    OdgovoriIzbriši
  5. Košarice so zelo lepe, ostala izdelka pa ne zaostaja za njimi. :-)) Pazi na zdravje! Lep preostanek praznikov ti želim.

    OdgovoriIzbriši
  6. Predvsem je pomembno,da se dobro pozdraviš.Ostalo pride vse na vrsto :) Spet si naredila simpatične in luštne izdelke.Lepo,ni kaj.
    Pozdravček, Urška

    OdgovoriIzbriši
  7. Upam, da se ti je zdravje že kaj popravilo. Super stvari si prirpavila za praznike:)

    OdgovoriIzbriši