nedelja, 8. februar 2015

Moja prva beležka, pa še torbica za povrh


Vedno sem na drugih blogih gledala ustvarjalke kako lepo ustvarjajo beležke :)  In, ker me je prijateljica prosila, da ji naredim nekaj za hčerkin rojstni dan, se mi je ponudila enkratna priložnost, da bi naredila kakšno beležko :)  Beležko sem skupaj spela, kar s krogci, zato, ker nimam še Bind it alla. Upam, da ga bom kmalu dobila, zato držite pesti zame ;) No, za punčke je pomoje najboljši motiv Tilde, zato sem ga uporabila :) Da pa bo beležka zavarovana sem naredila torbico  idejo pa  se dobila pri *Urški*, vendar sem jaz torbico zelo poenostavila ;)

























10 komentarjev:

  1. Zelo lepo beležko si izdelala. Tudi torbica je super. Prijateljičina hčerka bo gotovo vesela tako lepo izdelanega darilca. Držim pesti za novo igračo. :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. O tole je pa prav luštkana beležka.Uporabna za vse priložnosti.Larisa,naj ti povem,da sem prav ponosna,da ti je moja torbica služila za inspiracijo....pa važna tudi hehe :)
    Vse si naredila superrrr :)
    Pozdravček, Urška

    OdgovoriIzbriši
  3. Enostavna!!!! Daleč od tega, ker je lep, lep, lep komplet. Tile krogci so pa res pripravni, jaz sem jih nedavno nazaj dala na kvačkano obleko, ti na beležko,....super pride cel komplet. čao

    OdgovoriIzbriši
  4. Super je i bilježnica i torbica pogotovo!
    Vjerujem da će djevojćica biti jako zadovoljna poklonom :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasna beležka in super kjut torbica
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  6. To bo deklica vesela. Tudi sama se znajdem kar s temi krogci. Meni se zdi fino, ker jih vedno lahko odprem in po potrebi dodam liste. Tale torbica pa je pika na i.

    OdgovoriIzbriši
  7. Zelo lepo beležko si naredila in torbica je prav prikupna! Super si jo sešila :-))

    OdgovoriIzbriši
  8. Kompletek je nadvse lep. Mala damica ga je bila zagotovo zelo vesela. Lp

    OdgovoriIzbriši
  9. Kako lep kompletek bo/je razveselil malo damico. Lepo si izdelala oboje. Lp

    OdgovoriIzbriši