sobota, 17. januar 2015

Tresoči jelenčki

Jejjjj, končno je tu  vikend !!!! Že prav komaj čakala sem vikend, da bi končno imela čas za ustvarjanje. Pa vi ? No, že večkrat sem poskušala nerediti kakšno tresočko pa kar ni in ni šlo :( Pa je končno ena uspela :) Že pred časom mi je bil všeč ta motiv jelenčkov, zato sem ga pobarvala, ampak nisem našla priložnosti, da bi ga uporabila . No, pa je prišla končno priložnost :) Tale tresočka v sebi skriva še dva srčka, ki pa se ne vidita prav dobro. Uporabila sem  Tinin  napis Srečno, za ozadje pa Tinino štampiljko božična zvezda iz komleta Božično zelenje.
Želim vam še lep preostanek vikenda :)













8 komentarjev:

  1. Vsaka stvar je narejena tako, da jo uporabimo ali naredimo prvič. Tresočka je krasna, dodani jelenčki tudi, meni je v celoti zelo zelo všeč. čao

    OdgovoriIzbriši
  2. ojla ti si pa nova pupa:))) lepo ustvarjas:)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasna tresočka je nastala. :-)
    Hvala za obisk in komentar na mojem blogu. :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Z malo muje nastane tudi prva tresočka - prav luštna je. Žal imam delovni viked, tako da ga nisem prav nič čakala, ti pa kar veselo ustvarjaj še zame :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Super lepo tresočko si naredila :-))
    Lahko se jo lotiš še kdaj .-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Vidi se,da ustvarjaš s strastjo in ljubeznijo...in prav je tako.Prav simpatično tresočko si naredila in vidim,da ti gre prav dobro od rok.BRAVO!!!
    Pozdravček,Urška

    OdgovoriIzbriši