četrtek, 28. maj 2015

petek, 22. maj 2015

Baletka

Inspiracijo sem dobila pri N-evi in njena voščilnica mi je bila zares všeč, zato sem poskušala narediti voščilnico čim bolj podobno njeni. Digi štampiljka je od All dressed up. Voščilnica je spet v rjavih tonih, sem opazila, da zadnje čase delam voščilnice v bolj rjavih odtenkih, bo to rjavkasto obdobje minilo, vendar bo prišla spet nova stvar in potem bom še z njo čisto obsedena ;))





Izziv:
 cutecardthursday: School or sports !

sobota, 16. maj 2015

Vila #1

Dobila sem novo štampiljko in seveda sem motiv morala takoj uporabiti na voščilnici :)) Drugače ne gre ;-) Šele, ko sem začela barvati sem ugotovila kako zelo mi je všeč ta motiv in kako lepo se ga lahko uporabi, zato sem naredila tri voščilnice, ki jih bom predstavila posamično. Prva moja voščilnica, ki sem jo naredila je bila tale, zato vam jo bom predstavila prvo :) Zdaj pa naj namesto besed govorijo slike.








Izzivi:
Petal lu challenge blog - Anything Goes
artbymiran challenge - Anything Goes


Želim vam še lep preostanek vikenda ;-))









torek, 12. maj 2015

Črno-bela


Še nikoli nisem uporabila črno-bele kombinacije na voščilnici in skrajni čas je, da jo  preizkusim, sem si rekla, ko sem premišljevala kakšno voščilnico bi naredila. In tako sem zavihala rokave in se lotila dela :)) To obliko voščilnice delam prvič in mi je zelo všeč in sigurno bom naredila še veliko voščilnic  na tak način ;-) 

Verz:

Naj sonce sreče tebi sije, dokler ti življenje bije,
posebno pa še ta dan, ko imaš rojstni dan!






Izziv:
Brown Sugar Challenge Blog - izziv #145: layers