sreda, 31. december 2014

Srečno 2015 !

Tole je verjetno moja zadnja objava v tem letu. Voščilnica ni preveč okrašena in napis se mi je malo uničil, ampak nič zato :) Voščilnica je zelo slabo slikana, ker se mi je nekam zelo mudilo :(  Drugače pa je lepša ;)

                                           
Naj ti bo novo leto v srečo le odeto,
kajti dan je izgubljen,
če veselja ni v njem,
če iskrenih ni nasmehov
in malih luštnih grehov.

Srečno 2015 !



















torek, 30. december 2014

Snežko snežak 

 Karkoli se glasi tokratni izziv v  Craft- alnici  in ker nisem imela kakšne druge ideje sem naredila novoletno voščilnico s slikico snežaka, ki sem ga poimenovala Snežko snežak in ga pobarvala kar z akvarelnimi barvicami.


 



nedelja, 28. december 2014

Abraham

Tokrat je tale knjiga-voščilnica, ( ki jo delam prvič ) narejena po naročilu. Ker se vsekega naročila zelo veselim sem zavihala rokave in se lotila dela. Mislim , da je tale knjiga-voščilnica za prvič kar dobro uspela, kajti tisti, ki jo je dobil je bil zelo vesel.

Vsakega komentarja bom zelo vesela :)











sobota, 20. december 2014

Baby boy card: 

Dobra prijateljica me je prosila naj ji naredim voščilnico za novorojenega fantka, zato sem zavihala rokave in se lotila dela.
Na sprednji strani je upodobljena podoba pajacka, notri pa je listek na katerega bo napisala voščilo.Notri v čestitki je tudi listek v obliki kroga, kjer sem po njeni želji napisala: "It ' s a boy. Mislim, da je končni izdelek kar dobro uspel, tako da ....






četrtek, 4. december 2014

Modre sanje :

Pa sem se tudi jaz lotila izdelave novoletnih voščilnic.Ta voščilnica je majčkeno drugačna, ker se drugače odpira in ni ravno božična, ampak je po mojem okusu :) V notranji strani je bel list v keterega lahko napišemo to voščilo :

      Čudeži obstajajo !
     Le verjeti je treba vanje.
     Naj bo novo leto
     polno čudežev za vse !




sreda, 3. december 2014

Venček:

Končno so tu božični prazniki :) in kot vsako leto sem izdelala božični venček. Pri božičnem venčku nimam kaj veliko povedati tako da..... Kar oglejti si ga.


 In tako izgleda še od strani : )